• 1404/08/11
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده

آئین فرهنگی «رویش» ویژه دانشجویان نوورود در دانشکده پرستاری آباده

با حضور دانشجویان نوورود رشته پرستاری، آئین فرهنگی «رویش» در دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) شهرستان آباده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده، رئیس دانشکده پرستاری آباده با اعلام این خبر گفت: به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان نورود با شهرستان و محیط دانشکده و همچنین آشنا شدن با رشته تحصیلی خود، قوانین و برنامه های اجرایی و نظم و انضباط آموزشی دانشکده، این آئین برگزار شد.

دکتر«فریدون جهانگیر» در بین این دانشجویان، با اشاره به اهمیت دوران دانشجویی و فرصت کسب علم و افزایش آگاهی، افزود: هدف تنها آموزش مهارت های علمی نیست، بلکه دانشجویان باید در کنار علم آموزی، روحیه انسان دوستی و عشق خدمت به همنوعان را نیز در وجود خود تقویت کنند که این رمز ارائه خدمات مطلوب در حوزه سلامت می باشد و همیشه ماندگار است.

دکتر جهانگیر در ادامه سخنان خود اضافه نمود: تلاش دانشکده پرستاری همواره در این زمینه است تا در عرصه آموزش فعالیت های مؤثری داشته باشد و سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان را ارتقا بخشد و این اقدامات باید با مشارکت خود دانشجویان انجام گیرد و همکاری دانشجویان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی می تواند این دانشکده را به اهداف مورد نظر برساند و دانشجویانی باسطح علمی بالایی به جامعه تقدیم کند.

قابل ذکر است در ابتدای برگزاری آیین رویش، دانشجویان با حضور در کنار قبور مطهر شهدای گمنام، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با آرمان های شهدا و امام شهدا میثاق دوباره بستند که در این برنامه ها دکتر«علی زارعی» معاون آموزشی و دیگر مسئولان واحدهای دانشکده پرستاری آباده، به ایراد سخن پرداختند.

  آئین فرهنگی «رویش» ویژه دانشجویان نوورود در دانشکده پرستاری آباده

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 136880
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید